Російські війська вдарили по центральній частині Авдіївки з «Градів»

Читать на русском
На Донецькому напрямку росіяни вкотре обстріляли Авдіївку. Загарбники поцілили по центру міста з Градів.
t.me/pavlokyrylenko_donoda

На Донецькому напрямку росіяни вкотре обстріляли Авдіївку. Загарбники поцілили по центру міста з «Градів».

Про це повідомив голова Донецької ОВА Павло Кириленко.

«На Донецькому напрямку росіяни вкотре обстріляли Авдіївку з Градів – поцілили у центральну частину міста. На щастя, минулося без жертв серед цивільних», – йдеться в повідомленні.

Росіяни також били по Горлівському напрямку. Під ворожі обстріли потрапили поодинокі громади біля Міньківки, Роздолівки, Яковлівки і Бахмутського Соледарської громади та околиці Торецької громади.

Крім цього, окупанти поцілили в інфраструктурний об’єкт у Часовоярській громаді. На Лисичанському напрямку загарбники не припиняють масові обстріли Торського і Зарічного Лиманської громади. Вночі вони також обстріляли Святогірськ.

Нагадаємо, вночі 20 листопада окупаційні війська обстріляли із реактивних систем залпового вогню та важкої артилерії чотири громади на Дніпропетровщині. Тільки у Нікополі по житлових кварталах вдарило щонайменше 40 російських снарядів, постраждав 59-річний чоловік.

Крім цього, на Миколаївщині сьогодні вночі війська окупантів обстріляли з реактивних систем залпового вогню акваторію і населений пункт Очаківської громади. Внаслідок російських ударів виникла пожежа.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: