Окупанти вдарили із РСЗВ та важкої артилерії по Дніпропетровщині – ОВА

Читать на русском
Росіяни знову били по Нікопольщині. Накрили вогнем з РСЗВ та важкої артилерії чотири громади - Червоногригорівську, Мирівську, Марганецьку та Нікопольську.
t.me/dnipropetrovskaODA

Вночі 20 листопада окупаційні війська обстріляли із реактивних систем залпового вогню та важкої артилерії чотири громади на Дніпропетровщині. Тільки у Нікополі по житлових кварталах вдарило щонайменше 40 російських снарядів, постраждав 59-річний чоловік.

Про це очільник Дніпропетровської ОВА Валентин Резніченко повідомляє у Телеграмі.

«Росіяни знову били по Нікопольщині… Накрили вогнем з РСЗВ та важкої артилерії чотири громади - Червоногригорівську, Мирівську, Марганецьку та Нікопольську», - зазначив він.

Згідно зі словами Резніченка, найбільше дісталося Нікополю. По житлових кварталах протягом ночі вдарило щонайменше 40 російських снарядів.

«Постраждав 59-річний чоловік. Йому надали допомогу. Лікується удома. Пошкоджені 20 багатоповерхових та приватних будинків, господарські споруди, автівки, гуртожиток профтехучилища, газопроводи та лінії електропередач», - уточнив керівник Дніпропетровської ОВА.

При цьому, голова області також додав, що обстріл спричинив три пожежі. Зайнялися квартира, машина та гараж. Займання рятувальники вже ліквідували.

Як зазначається, у решті громад обійшлося без постраждалих. Побиті приватні будинки та господарські споруди.

Нагадаємо, що російські військові в ніч на 19 листопада випустили по Нікопольському району на Дніпропетровщині понад 60 снарядів.

Також українські захисники за добу 19 листопада успішно зупинили атаки росіян на трьох напрямках.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: