Російська агресія забрала життя не менше ніж 433 українських дітей

Читать на русском
Через вторгнення росії в Україні, за офіційною інформацією ювенальних прокурорів, 433 дитини загинули і понад 837 отримали поранення.

Станом на ранок п'ятниці, 18 листопада, через вторгнення росії в Україні, за офіційною інформацією ювенальних прокурорів, 433 дитини загинули і понад 837 отримали поранення.

Про це повідомляють в Офісі генерального прокурора України.

В рф відкрито пропагують депортацію та всиновлення дітей з України – ISWВ росії почали відкрито пропагувати депортацію та примусове всиновлення дітей з України. Зокрема, створюють відповідні ролики.

Як зазначається, ці цифри не остаточні, оскільки йде робота щодо їх встановлення у місцях ведення активних бойових дій, на тимчасово окупованих та звільнених територіях

В ОГП також навели дані щодо загиблих та поранених дітей за останні дві доби.

«17 листопада внаслідок ракетного удару ворога по приватному будинку в м. Вільнянськ Запорізької області загинуло 10 людей. В тому числі двоє дітей 11 та 17 років. 16 листопада через обстріл військами рф м. Ізюм Харківської області отримала поранення 11-річна дівчинка. 17 листопада внаслідок обстрілу окупантами м. Дніпро отримала поранення 15-річна дівчинка», – йдеться у повідомленні.

В Офісі генпрокурора додали, що через бомбардування та обстріли в Україні пошкоджено 2719 навчальних закладів, 332 з них зруйновано повністю.

Нагадаємо, внаслідок ракетної атаки російських окупантів по Дніпру 17 листопада постраждали понад 20 людей.

Минулого тижня у спальному районі Харкова діти підірвалися на касетному боєприпасі.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: