Окупанти знову обстрілювали райони Харківщини: поранено жінку

Читать на русском
Минулої доби російські війська обстріляли Харківський, Чугуївський і Куп'янський райони Харківської області.

Минулої доби російські війська обстріляли Харківський, Чугуївський і Куп'янський райони Харківської області. Із вибуховою травмою госпіталізували 73-річну жінку.

Про це повідомив голова Харківської ОВА Олег Синєгубов у Telegram.

Зеленський повідомив, що більшості українців повернули світло після вчорашніх обстрілів: ситуація по областяхБільшості українців повернули світло, повідомив Зеленський. Відновлювальні роботи продовжуються у Волинській, Житомирській, Сумській, Тернопільській, Харківській та Хмельницькій областях.

«Протягом доби ворог обстрілював населені пункти Харківського, Чугуївського та Куп'янського районів. Є руйнація приватних будинків, господарських споруд, сталися пожежі. За даними обласного Центру екстреної медичної допомоги, у Куп'янському районі з вибуховою травмою госпіталізовано жінку 73 роки», – написав він.

За інформацією голови ОВА, внаслідок пошкоджень інфраструктури без світла було близько 900 тисяч споживачів у Харкові та області. Станом на ранок електропостачання відновлено у понад 800 тисяч споживачів.

Зараз без світла залишається частина мешканців Ізюмського та Богодухівського районів, а також близько 3,5 тисяч абонентів Харкова.

Нагадаємо, 15 листопада російські війська вдарили ракетами С-300 по Харкову та Чугуївському району.

У ніч на 16 листопада окупанти атакували з «Градів» та важкої артилерії Нікопольський район Дніпропетровської області.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: