УЗ відновила сполучення з Куп'янськом

Читать на русском
Укрзалізниця запускає сполучення з Куп'янськом Харківської області. 3 листопада до міста вирушить перший рейс поїзда та автобуса.

«Укрзалізниця» запускає сполучення із звільненим цієї осені Куп'янськом на Харківщині. 3 листопада до міста вирушить перший рейс.

Про це повідомляє УЗ у Telegram.

До Краматорська за півроку знову почали ходити поїздиУЗ відновила залізничне сполучення з Краматорськом Донецької області, Поїзд відправлятиметься з Києва щодня.

«Це перший комбінований рейс Укрзалізниці, де 95% дороги долається потягом, а остання миля від зупиночної платформи Осиново до Куп'янська – безкоштовними маршрутними автобусами місцевої громади. Відновлення підірваного залізничного мосту займе час, але ми не відкладаємо та відновлюємо рух уже зараз», – розповів голова правління УЗ Олександр Камишин.

В УЗ також повідомили, що з Одеси до Краматорська курсуватиме нічний поїзд №191/192.

Він відправлятиметься з Краматорська щодня з 6.11 о 15:20 і слідуватиме через Слов'янськ, Барвінкове, Лозову, Павлоград, Синельникове, Дніпро, Кам'янське, Вільногірськ, П'ятихатки, Олександрію, Знам'янку, Кропивницький, Новоукраїнку, Помощну, Першу Балту, Подільськ та Роздільну. Прибуття до Одеси о 10.57.

Зворотний рейс відправлятиметься з Одеси з 5.11 о 16:51, з Дніпра о 06:27 та прибуватиме до Краматорська о 12:24.

Нагадаємо, раніше у звільнений Ізюм пустили перші поїзди. Також до Краматорську через півроку знову почали ходити поїзди.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: