Гайдай повідомив, скільки ЗСУ вже визволили населених пунктів Луганщини

Читать на русском
Гайдай запевняє, що сам факт старту деокупації Луганської області є величезним досягненням.
LIGA.net

Збройні сили України визволили від російських окупантів у Луганській області вже 11 населених пунктів.

Про це очільник Луганської ОВА Сергій Гайдай повідомляє у Телеграмі.

«Просування ЗСУ не таке стрімке, як в інших сферах. Російські окупаційні війська, на жаль, встигли потужно підготуватися, вони постійно стягують резерви, техніку, будують оборонні споруди. І мінують усі навколо», - пояснив очільник області.

Втеча з Херсону є публічним визнанням проблем військ рф – британська розвідкаВідступ окупантів з Херсону є публічним визнанням військовими труднощів, з якими вони зіткнулися на західному березі Дніпра.

Згідно з його словами, деокуповані населені пункти - це невеликі села. Проте Гайдай запевняє, що сам факт старту деокупації Луганської області є величезним досягненням.

«Місцеві вже часто чують вибухи. Тобто лінія фронту наближається поступово», - заявив очільник ОВА.

При цьому, керівник області повідомив, що у прифронтових селах окупанти виганяють місцевих жителів із їхніх будинків і розміщуються там.

Нагадаємо, що у визволеному селищі Невське на Луганщині під час стабілізаційних заходів було виявлено двох осіб, які допомагали російським окупантам.

Також нагадаємо, що Херсон повертається під контроль України. Шляхи відступу російських окупантів знаходяться під вогневим контролем української армії.

Раніше у Міноборони розповіли, хто саме керує контрнаступом ЗСУ на півдні.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: