Причетні до викрадень та катувань: СБУ на Луганщині викрила ще 30 колаборантів

Читать на русском
Правоохоронці викрили у Луганській області 30 колаборантів, які причетні до викрадень, катувань і пограбування.
ssu.gov.ua

Правоохоронці викрили у Луганській області 30 колаборантів, які причетні до викрадень, катувань і пограбування.

Про це повідомляє Службу безпеки України на офіційному сайті.

Відомо, що державні зрадники погодилися працювати у незаконних «МВД» та «Генпрокуратурі». При цьому виконували завдання Москви, проводили масові репресії і незаконні затримання українців. До людей вони застосовували психологічний тиск, насильство та погрози фізичної розправи.

Доля зрадників: кого із колаборантів на окупованих територіях вже ліквідувалиНа інфографіці Слово і діло – список ліквідованих з початку повномасштабної війни проросійських колаборантів.

СБУ задокументувала злочини представника «Следственного управления по Старобельскому району Генпрокуратуры ЛНР». Правоохоронці встановили, що він причетний до переслідувань колишніх українських правоохоронців та військових, які проживають на сході. Зловмисник з підлеглими вдирався до помешкань під приводом сфабрикованих кримінальних справ. Вони погрожували місцевим жителям, навіть людям з інвалідністю. Сьогодні, 15 жовтня, колаборанту оголосили підозру за кількома статтями ККУ.

Також СБУ викрила колаборантів, які вступили до лав так званих «райотделов МВД» у Старобільському та Сватівському районах.

Раніше повідомляли, що Луганська обласна прокуратура повідомила про підозру в колабораційній діяльності телеведучому пропагандистського телеканалу «Луганськ 24» в окупованому Луганську.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: