Росіяни знову атакували Сумщину: більше 70 ударів, є загибла

Читать на русском
Прильоти по Сумщині зафіксували на вулицях, на подвір’ях містян, були й прямі попадання в будівлі.
t.me/Zhyvytskyy

З території країни-агресора по Ворожбянській громаді Сумської області лише за добу прилетіло 72 снаряди. Одна з людина загинула, інша отримала поранення.

Про це голова ОВА Сумської області Дмитро Живицький повідомляє у Телеграмі.

Згідно зі словами Живицького, опівдні ворог відкрив вогонь по громаді зі ствольної артилерії. «Прильоти» фіксували на вулицях, на подвір’ях містян, були й прямі попадання в будівлі.

Через деякий час росіяни відкрили вогонь по громаді ще й з РСЗВ. Внаслідок ударів були сильно пошкоджені 3 приватних будинки. Від однієї оселі майже нічого не лишилось. Також зруйновані літня кухня, лазня та сараї.

«Пошкоджені електромережі та осколками побиті газові труби. На місці працюють аварійні бригади. Снаряди також розривалися біля багатоквартирного будинку. Три квартири пошкоджені: вибиті вікна, вирвані віконні рами, двері», - додає голова ОВА.

Зазначається, що внаслідок обстрілу загинула 62-річна місцева жителька громади. Ще одна отримала поранення.

Нагадаємо, що у неділю, 6 листопада на території Сумської області бійці добровольчих формувань збили російський безпілотник.

Раніше ми повідомляли, що внаслідок нічного ворожого удару по Запоріжжю загинула людина. Також окупанти обстріляли ракетами Запорізьку область.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: