Окупанти продовжують обстрілювати прикордоння України, під вогнем опинились сім громад

Читать на русском
Російські війська минулої доби, 5 листопада, обстріляли сім громад Сумської та Чернігівської областей.
Держприкордонслужба

Російські війська минулої доби, 5 листопада, обстріляли сім громад Сумської та Чернігівської областей.

Про це повідомляє Державна прикордонна служба України.

У Сумській області під ворожим вогнем перебували Краснопільська, Миропільська, Юнаківська, Есманьська та Середино-Будська громади, у Чернігівській – Семенівська і Городнянська громади. Окупанти застосовували стрілецьку зброю, міномети, безпілотники і ствольну артилерію.

По прикордонню Семенівської громади ворог випустив 30 реактивних та 7 артилерійських снарядів. Вогонь росіяни вели з боку Ломаковки. Есманьську громаду агресор обстріляв зі ствольної артилерії – 20 артснарядів прилетіло з боку російського села Локоть. Пообіді у прикордонні Юнаківської громади пролунало три черги з великокаліберного кулемета.

Також відомо, що Середино-Будська громада постраждала від мінометного вогню ворога. Внаслідок прильоту 9 мін калібру 120 мм з боку російського села Зернове значних пошкоджень зазнали чотири будинки. Пізніше загарбники з безпілотника скинули на територію Краснопільської громади два вибухові пристрої. Також росіяни обстріляли територію цієї ж громади з 82-міліметрових мінометів.

Двічі росіяни накривали територію Миропільської громади з мінометів 120 мм та 152-міліметрової ствольної артилерії, загалом пролунало близько 10 вибухів від розривів мін та майже 20 – від снарядів.

Нагадаємо, протягом минулої доби, 5 листопада, російські війська продовжували обстріли територій Куп'янського, Харківського та Чугуївського районів Харківщини.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: