У Танзанії літак із 53 людьми на борту впав в озеро Вікторія

Читать на русском
Пасажирський літак ATR-42-500 танзанійської авіакомпанії Precision Air впав у озеро Вікторія. Авіакатастрофа сталася у неділю, 6 листопада.

Пасажирський літак ATR-42-500 танзанійської авіакомпанії Precision Air впав у озеро Вікторія. Авіакатастрофа сталася у неділю, 6 листопада.

Про це повідомляє державний танзанійський телеканал TBC.

Літак прямував зі столиці країни Дар-ес-Салам до міста Мванз. Аварія сталася, коли літак намагався приземлитися в аеропорту міста Букоба.

Місцеві ЗМІ зазначають, що причиною падіння стали шторми та сильні зливи. За попередніми даними, на борту перебували 53 особи. Із них чотири члени екіпажу.

На місці аварії наразі ще триває рятувальна операція. Відомо, що вже вдалося врятувати щонайменше 19 осіб.

Нагадаємо, у росії ввечері 17 жовтня у місті Єйськ літак також упав на житловий багатоповерховий будинок. Спалахнула масштабна пожежа. За даними ЗМІ, у будинку пошкоджено щонайменше 15 квартир. Багато загиблих та постраждалих.

У Міноборони росії заявили, що в Єйську впав на житловий будинок військовий літак Су-34, який нібито виконував «навчально-тренувальний політ», обидва льотчики встигли катапультуватися, а причиною катастрофи стало загоряння одного з двигунів під час зльоту. Також у росії повідомили, що на місці падіння горіли залишки пального з літака.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: