Зросла кількість загиблих внаслідок падіння літака на багатоповерхівку в Єйську

Читать на русском
У стаціонарах наразі перебувають 25 постраждалих, у тому числі двоє вагітних та шість дітей. На амбулаторному лікуванні троє пацієнтів.
t.me/breakingmash

Кількість загиблих внаслідок падіння військового літака на дев'ятиповерховий житловий будинок у російському Єйську зросла до 15.

Про це повідомляє російське видання Інтерфакс.

«Помер пацієнт із опіками», - сказала заступник губернатора Краснодарського краю Ганна Мінькова.

Вона додала, що загиблий перебував у вкрай тяжкому стані.

Згідно з її словами, серед загиблих внаслідок катастрофи - троє дітей.

Мінькова також зазначила, що у стаціонарах наразі перебувають 25 постраждалих, у тому числі двоє вагітних та шість дітей. На амбулаторному лікуванні троє пацієнтів.

Водночас, міністр охорони здоров'я країни-агресора Михайло Мурашко повідомив, що чотирьох пацієнтів транспортували до Краснодара, а в Єйську «під наглядом фахівців перебуває 19 пацієнтів». За його словами, переважна кількість постраждалих госпіталізовані з отруєнням продуктами горіння та з опіками.

Нагадаємо, що увечері 17 жовтня у місті Єйськ військовий літак впав на житловий багатоповерховий будинок. Спалахнула масштабна пожежа. За даними місцевої влади, у будинку пошкоджено 72 квартири.

У міністерстві оборони рф заявили, що літак «виконував навчально-тренувальний політ» і зазнав аварії при наборі висоти. Обидва пілоти катапультувалися. Літак зіткнувся з багатоповерхівкою та зруйнувався, пожежа сталася через розлив пального.

Момент аварії літака потрапив на камери відеоспостереження.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: