Окупанти намагаються знову захопити Білогорівку на Луганщині

Читать на русском
Російські загарбники намагаються знову захопити Білогорівку у Луганській області, адже наступним ЗСУ звільнять місто Лисичанськ.
Getty Images

Російські загарбники намагаються знову захопити Білогорівку у Луганській області, адже наступним ЗСУ звільнять місто Лисичанськ.

Про це повідомив голова Луганської обласної військової адміністрації Сергій Гайдай в Telegram.

Він зауважив, що російські війська намагаються знову захопити Білогорівку, бо розуміють: якщо їх відкинуть далі від цього плацдарму, то наступним українські військові звільнять місто Лисичанськ.

«Що стосується Білогорівки, то для них це певний плацдарм і плюс вони розуміють – якщо Білогорівку вони не зможуть захопити, то тоді наступним населеним пунктом може бути вже Лисичанськ», – розповів він.

Голова ОВА не має жодних сумнівів, що Лисичанськ буде звільнений, проте на це треба час. А під натиском ЗСУ в інших містах області Сєвєродонецьк ворог просто залишить. Бо росіяни настільки зруйнували це місто, що його неможливо використовувати як фортецю.

Нагадаємо, російські окупанти по 10 разів на добу штурмують ділянки фронту на Луганщині, найважчими наразі є Кремінський та Сватівський напрямки.

Раніше в ОВА повідомляли, що контрнаступу української армії на Луганщині заважає не лише погана погода, а й зміцнення позицій окупантами, а також замінована місцевість.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: