У рф сталася пожежа в розважальному центрі, загинули 15 людей

Читать на русском
У російському місті Кострома сталася масштабна пожежа у розважальному центрі Полігон. Вогонь міг спалахнути через ракетницю або сигнальний пістолет.
Фото: Mash

У ніч проти суботи в російському місті Кострома сталася масштабна пожежа в розважальному центрі «Полігон». Наразі відомо про 15 жертв.

Про це повідомляє російський Інтерфакс.

Інформація про пожежу надійшла о 2:37. Вогонь спалахнув у кафе і поширився на 3,5 тисяч кв. м. У результаті стався обвал покрівлі. При цьому рятувальникам вдалося евакуювати 250 людей. Пожежу загасили о 7:29 ранку.

Попередньо відомо, що вогонь міг спалахнути через використання ракетниці або сигнального пістолета під час конфлікту між відвідувачами кафе.

«Основна версія зараз – неправомірне застосування піротехніки, тобто надмірна самооборона у побутовому конфлікті. Один із учасників міг використати для цього сигнальний пістолет або ракетницю. Це могло спровокувати пожежу», – сказав співрозмовник.

Слідчий комітет росії вже порушив кримінальну справу за статтею про заподіяння смерті через необережність двом або більше особам (ч.3 ст.109 КК рф).

Відомо, що під завалами рятувальники виявили 15 загиблих. Поліція затримала передбачуваного винуватця трагедії. Наразі він на допиті у слідчих.

Нагадаємо, у Пермі спалахнула пожежа на пороховому заводі, де виробляють заряди до РСЗВ.

Раніше під Бєлгородом спалахнула пожежа на підстанції.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: