В Пермі спалахнула пожежа на пороховому заводі, де виробляють заряди до РСЗВ

Читать на русском
Ввечері, 22 жовтня, у Пермі стався вибух на пороховому заводі, де роблять заряди до реактивних систем залпового вогню Град і Смерч.
espreso.tv

Ввечері, 22 жовтня, у Пермі стався вибух на пороховому заводі, де роблять заряди до реактивних систем залпового вогню «Град» і «Смерч».

Про це повідомляють російські ЗМІ.

Зазначають, що загоряння сталося в корпусі з виробництвом пластмас на площі 20 квадратних метрів. Відомо, про мінімум трьох загиблих, ще четверо людей може бути під завалами.

Варто зауважити, що це не перший випадок подібного інциденту в Пермі. На початку травня на території порохового заводу прогримів сильний вибух, тоді загинуло двоє осіб.

Раніше у ЗМІ також з’явилась інформація, що цей пороховий завод працював у три зміни, щоб виготовити боєприпаси до реактивних систем залпового вогню «Град» і «Смерч», а також комплексів ППО рф.

Нагадаємо, що увечері 17 жовтня у місті Єйськ військовий літак впав на житловий багатоповерховий будинок. Спалахнула масштабна пожежа. За даними місцевої влади, у будинку пошкоджено 72 квартири.

У міністерстві оборони рф заявили, що літак «виконував навчально-тренувальний політ» і зазнав аварії при наборі висоти. Обидва пілоти катапультувалися. Літак зіткнувся з багатоповерхівкою та зруйнувався, пожежа сталася через розлив пального.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: