ВР дозволила військовим йти у відпустку під час воєнного стану

Читать на русском
Тепер військові можуть взяти до 10 днів відпустки без урахування часу, необхідного для добирання до місця проведення відпустки.

Під час пленарного засідання 3 листопада Рада ухвалила за основу та в цілому законопроєкт № 8081 про надання військовослужбовцям відпусток під час дії воєнного стану.

За відповідне рішення проголосували 330 народних депутатів, повідомив Ярослав Железняк.

Виїзд чоловіків за кордон під час війни: хто має право залишати Україну та кому пропонують дозволитиХто з чоловіків та з якою метою має право виїхати з України під час воєнного стану – на інфографіці.

Тепер військові можуть взяти до 10 днів відпустки без урахування часу, необхідного для добирання до місця проведення відпустки. В один кінець це може бути не більше двох діб. Грошові виплати при цьому зберігаються.

Нагадаємо, президент України Володимир Зеленський у п'ятницю, 21 жовтня, підписав закон про постановку жінок на військовий облік у добровільному порядку.

Зазначимо також, Рада збільшила військові витрати держбюджету-2022 ще на 386,87 млрд грн - до 3 трлн 37,01 млрд грн для фінансування ЗСУ та інших силових органів, зокрема загального фонду - до 2 трлн 613,14 млрд грн.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: