Війська рф хочуть вивезти з окупованих територій сонячні батареї – Генштаб

Читать на русском
Російські військові на окупованих територіях планують украсти обладнання для сонячної генерації електроенергії.
ілюстративне фотоecooptima.com.ua

Російські військові на окупованих територіях планують украсти обладнання для сонячної генерації електроенергії.

Про це повідомляє Генштаб ЗСУ у зведенні ввечері 2 листопада.

Втрати російської армії перевищили 73 тисячі військових – за добу 800 убитихНайбільші втрати за останню добу у росіян були на Авдіївському та Лиманському напрямках. Всього за день убито 800 окупантів, знищено 16 танків, 4 РСЗВ, літак, вертоліт, 23 безпілотники.

Як повідомляється, окупаційна влада, починаючи з 27 жовтня, зайнялася «ревізією» об'єктів промислової сонячної генерації електроенергії.

«За результатами роботи окупанти погрожують конфіскувати та вивезти обладнання підприємств, власники яких перебувають на підконтрольній українській владі території та відмовляються повертатися на тимчасово окуповану територію», - йдеться у повідомленні.

У зведенні також сказано, що окупанти ведуть наступальні дії на Бахмутському, Авдіївському та Новопавлівському напрямках. Загалом протягом доби росіяни завдали одного ракетного удару, 12 авіаційних ударів, 25 ударів із РСЗВ.

У той же час авіація сил оборони протягом доби завдала 20 ударів по ворогові. Під вогонь потрапили озброєння та військова техніка, а також позиції засобів протиповітряної оборони супротивника.

Нагадаємо, ЗСУ сьогодні завдали удару по ворожих системах ППО в Херсоні.

За інформацією Міноборони, найважчою ділянкою фронту залишається Донецький напрямок.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: