Миколаїв обстріляли ракетами С-300: загинула жінка, зруйнований житловий будинок

Читать на русском
Окупанти вночі вдарили по Миколаєву. Зруйновано будівлю навчального закладу та двоповерховий житловий будинок. Поки що відомо про одну загиблу жінку.
https://t.me/novostiniko

Російські війська в ніч проти 1 листопада обстріляли Миколаїв ракетами С-300. Було зруйновано будівлю навчального закладу, двоповерховий житловий будинок. Поки що відомо про одну загиблу жінку.

Про це повідомив мер Олександр Сенкевич.

«Близько опівночі Миколаїв зазначав обстрілів ракетами типу С-300, внаслідок чого постраждала низка цивільних об‘єктів. Частково зруйнована будівля навчального закладу. Повністю зруйнований двоповерховий житловий будинок. Ще в одному будинку через влучення боєприпасів та їх уламків сталась пожежа. У кількох приватних будинках вибиті вікна, двері, пошкоджений дах», – написав Сенкевич.

Також у медичному закладі вибуховою хвилею та уламками вибило ОСБ плити, якими зашивали вікна після обстрілу. Поки що відомо про одну загиблу жінку, додав він.

Нагадаємо, вночі Полтавську область атакували дронами. Вони впали на цивільні об'єкти, через що виникла пожежа.

28 жовтня Миколаїв також зазнав обстрілу. Внаслідок ракетного удару було зруйновано адміністративну будівлю, пошкоджено хлібопекарню. Поранення отримала одна людина.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: