Можуть атакувати 16 «Калібрами»: рф тримає у Чорному морі 3 ракетоносії

Читать на русском
Станом на ранок 27 жовтня у Чорному морі росія тримає 3 ракетоносії Калібрів, з яких окупанти можуть атакувати Україну 16 ракетами.
armyinform.com.ua

Станом на ранок 27 жовтня у Чорному морі росія тримає 3 ракетоносії «Калібрів», з яких окупанти можуть атакувати Україну 16 ракетами.

Про це повідомляє Оперативне командування «Південь» у Facebook.

У штормовому Чорному морі продовжує перебувати угруповання ворожого флоту з 9 кораблів. Відомо, що серед них 1 ВДК і 3 ракетоносії, з яких 2 підводних. Напоготові до використання у ворога перебуває 16 «Калібрів».

Ракетні удари по Україні: які системи ППО обіцяли надати союзникиСША, Німеччина, Франція, Британія, Нідерланди та Іспанія пообіцяли надати Україні системи ППО. Докладніше – на інфографіці.

«Будьте свідомими й мудрими, не ігноруйте сигнали повітряної тривоги, дотримуйтесь алгоритму та правил дій, не довіряйте фейкам і сумнівним джерелам інформації», – наголосили у повідомленні.

Нагадаємо, російські окупанти у ніч на 27 жовтня завдали удару по Київщині. Від удару постраждала одна з громад області. Крім цього, вкотре зазнало ворожих обстрілів Запоріжжя. Цього разу постраждали околиці міста та передмістя. На місцях ударів виникли пожежі.

Також повідомляли, що у 26 жовтня ввечері протягом двох годин українським військовим вдалося знищити 19 іранських дронів-камікадзе.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: