«Тренувальний політ»: У міноборони рф підтвердили падіння військового літака і назвали причину

Читать на русском
У росії заявили, що в Єйську сьогодні впав на житловий будинок літак Су-34, який нібито виконував навчально-тренувальний політ.
t.me/rian_ru

У росії заявили, що в Єйську сьогодні ввечері впав на житловий будинок військовий літак Су-34, який нібито виконував «навчально-тренувальний політ».

Про це пишуть російські РІА «Новини» з посиланням на заяву міноборони рф.

На багатоповерхівку у російському Єйську впав літак – фото, відеоУ росії в Краснодарському краї в місті Єйськ військовий літак впав на житловий будинок. Спалахнула масштабна пожежа.

«Сьогодні під час набору висоти для навчально-тренувального польоту з військового аеродрому Південного військового округу зазнав катастрофи літак Су-34. Літак впав у межах міста Єйськ. За доповіддю льотчиків, що катапультувалися, причиною катастрофи стало загоряння одного з двигунів при зльоті. На місці падіння Су-34 у дворі одного з житлових кварталів сталося загоряння пального літака», – йдеться у повідомленні.

Зазначимо, за інформацією деяких Telegram-каналів, зараз до місця падіння не можуть підібратися рятувальники, оскільки продовжує детонувати боєкомплект, з яким летів російський літак.

Як відомо, Єйськ межує з Україною по Азовському морю і знаходиться поряд з аеропортом, звідки можуть злітати літаки для нанесення авіаударів по Донецькій та Запорізькій області.

Нагадаємо, в росії ввечері 17 жовтня в місті Єйськ літак впав на житловий багатоповерховий будинок. Спалахнула масштабна пожежа. За даними ЗМІ, у будинку пошкоджено щонайменше 15 квартир. Інформації про загиблих та постраждалих наразі немає.

13 жовтня у російському Бєлгороді уламки ракет впали на багатоповерховий житловий будинок, внаслідок чого зруйнувалася частина його даху. Це міг бути невдалий запуск росіянами ракет у бік Харкова.

14 жовтня у Бєлгороді пролунали вибухи та спалахнула пожежа в районі міської ТЕЦ «Луч».

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: