Стало відомо, скільки зараз кораблів рф з ракетами у Чорному та Середземному морях

Читать на русском
У Чорному морі знаходяться два російські кораблі із сумарним залпом 12 крилатих ракет типу Калібр. У Середземному – п'ять ракетоносіїв, загальний залп яких становить 76 ракет.
Міноборони рф

У Чорному морі знаходяться два російські кораблі із сумарним залпом 12 крилатих ракет морського базування типу «Калібр». У Середземному – п'ять ракетоносіїв, загальний залп яких становить 76 ракет.

Про це повідомляють Військово-Морські Сили ЗС України.

Ракетні удари по Україні: які системи ППО обіцяли надати союзникиСША, Німеччина, Франція, Британія, Нідерланди та Іспанія пообіцяли надати Україні системи ППО. Докладніше – на інфографіці.

«Станом на 19.10.2022: у Чорному морі 2 носії КРМБ «Калібр» загальний залп яких становить 12 ракет і діють на користь завдання ракетних ударів по Україні», – йдеться у повідомленні.

В Азовському морі рф продовжує контролювати морські комунікації утримуючи на бойовому чергуванні до шести ворожих кораблів і катерів.

«У Середземному морі ворог утримує угруповання чисельністю 11 кораблів, у тому числі 5 носіїв КРМБ «калібр» із сумарним залпом у 76 ракет», – наголошується в повідомленні.

Нагадаємо, сьогодні рф знову атакувала Україну ракетами та іранськими дронами.

Сили ППО збили 4 із 6 крилатих ракет та 10 дронів-камікадзе.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: