Удари по Харкову: було запущено 8 ракет із Бєлгорода

Читать на русском
Сьогодні під час ранкового обстрілу російські війська випустили по Харкову вісім ракет С-300.
ілюстративне фото

Сьогодні під час ранкового обстрілу російські війська випустили по Харкову вісім ракет. Попередньо, обійшлося без постраждалих.

Про це повідомив голова Харківської ОВА Олег Синєгубов у Telegram у вівторок, 18 жовтня.

У Києві теж прогриміли вибухи, є прильоти по об'єкту енергозабезпеченняУ Києві вранці 18 жовтня пролунав вибух. Ударили по об'єкту енергозабезпечення на лівому березі міста.

«Сьогодні близько 8:30 ворог запустив по Харкову з російського бєлгорода 8 ракет. Попередньо, постраждалих немає», – написав він.

Голова ОВА додав, що інформація щодо руйнувань уточнюється, профільні служби проводять обстеження у Новобаварському, Основ'янському та Слобідському районах міста.

Також, за його словами, за минулу добу окупанти з танків, мінометів, ствольної та реактивної артилерії обстрілювали розташовані поряд з лінією фронту та кордоном з росією населені пункти Куп'янського, Харківського та Чугуївського районів.

За даними обласного Центру екстреної медичної допомоги, протягом доби у Куп'янському районі з пораненнями госпіталізовано 64-річного чоловіка. Також учора в Куп'янському та Чугуївському районах до медиків звернулися 2 чоловіки 74 та 67 років, які отримали поранення раніше.

Нагадаємо, у Харкові вранці 18 жовтня за п'ять хвилин пролунало одразу дві серії вибухів. Як повідомив мер, під ударом був район одного із промислових підприємств міста.

Вибухи також пролунали у Дніпрі, Києві. Було завдано ракетного удару по Житомиру.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: