У Києві повністю відновили електропостачання після ранкових обстрілів

Читать на русском
Фахівці повністю відновили електропостачання для 83 тисяч домогосподарств у Києві після ранкових ворожих обстрілів.

Фахівці повністю поновили електропостачання для 83 тисяч домогосподарств у Києві після ранкових ворожих обстрілів.

Про це повідомляє пресслужба ДПЕК.

Як підготуватися до аварійних відключень электрикиПрактично по всій Україні спостерігаються перебої з електропостачанням після ракетних ударів. Як підготуватися до аварійних відключень світла – на інфографіці.

За інформацією компанії, виконати технічні роботи та відновити електропостачання за допомогою резервної схеми живлення на час, доки відновлюватиметься зруйнована через обстріл інфраструктура міста, вдалося за 7 годин. У роботах брали участь 35 спеціалістів.

«У зв'язку із збільшенням навантаження просимо клієнтів розумно споживати електроенергію та не перевантажувати електромережі – вмикати енергоємні прилади по черзі», – зазначають у ДПЕК.

Раніше в Офісі президента попередили, що всім українцям слід бути готовими до вимкнення електрики, водопостачання та теплоенергії. Наразі склалася критична ситуація на об'єктах інфраструктури, які регулярно атакує росія.

Нагадаємо, росія продовжує атакувати критичну інфраструктуру по всій Україні.

Так, вранці Росія завдавала масових ракетних ударів відразу по кількох містах – Дніпру, Києву, Харкову, Житомиру. Удари припали, зокрема, на об'єкти критичної інфраструктури.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: