«Дальність – 1000 км»: Укроборонпром повідомив про завершення розробки нової зброї

Читать на русском
У держконцерні Укроборонпром 17 жовтня анонсували завершення розробки нової зброї з дальністю до 1000 кілометрів.
Укроборонпром

У держконцерні «Укроборонпром» 17 жовтня анонсували завершення розробки нової зброї з дальністю до 1000 кілометрів.

Про це йдеться на Facebook-сторінці концерну.

«Дальність – 1000 км, вага бойової частини – 75 кг. Завершуємо розробку», – зазначають в повідомленні.

Як зауважили в Укроборонпромі, Збройні сили України перемагають на полі бою, а тому атаки повітряними «мопедами» – «ніщо інше, як агонія російської федерації».

Державний концерн працює в посиленому режимі від початку повномасштабного вторгнення. В дописі додають, що хоч суспільству не розповідають про розробку озброєння, воно успішно працює на полі бою та проходить випробування.

Ракетні удари по Україні: які системи ППО обіцяли надати союзникиСША, Німеччина, Франція, Британія, Нідерланди та Іспанія пообіцяли надати Україні системи ППО. Докладніше – на інфографіці.

«Ми практично нічого вам не розповідаємо (так треба, повірте), але це «нічого» успішно працює на полі бою, а ще деяке «нічого» раз за разом проходить успішні випробування. Ви скажете, цього недостатньо. Згодні, тому віддаємо перевагу працювати 24/7, аніж заполоняти медіапростір голосними заявами», – заявили у підприємстві.

Нагадаємо, ще одна країна ЄС пообіцяла направити до України системи протиповітряної оборони для захисту українських міст. Відомо, що при цьому Франція готує розширену програму навчання для наших воїнів.

Раніше повідомляли, що система ППО IRIS-T, яку Україна одержала від Німеччини, вже задіяна на південному напрямку.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: