У Харкові пролунали вибухи, у деяких районах зникло світло

Читать на русском
Увечері у четвер, 13 жовтня, у Харкові пролунали потужні вибухи. Через кілька хвилин після цього в області було оголошено повітряну тривогу.

Увечері у четвер, 13 жовтня, в Харкові пролунали потужні вибухи. Через кілька хвилин після цього в області була оголошена повітряна тривога.

Голова Харківської ОВА Олег Синєгубов повідомив у Telegram, що російські окупанти завдають ударів по Харкову. Він попросив усіх мешканців залишатися в укриттях.

За інформацією мера Ігоря Терехова, у деяких районах міста виникли проблеми з електропостачанням.

Нагадаємо, у Львові вдень 11 жовтня під час повітряної тривоги пролунало кілька вибухів. Після цього у місті виникли проблеми з електроенергією та зв'язком.

11 жовтня російські війська здійснювали масовані ракетні удари по території України. Лише за ранок протиповітряні сили збили 4 крилаті ракети.

Росіяни випустили по Україні більше 80 крилатих ракет та 13 іранських дронів. Постраждали, зокрема, Київ, Львів, Рівне, Житомир, Тернопіль, Хмельницький, Івано-Франківськ, Вінниця, Прилуки, Ніжин, Конотоп, Харків, Кременчук, Дніпро, Кривий Ріг, Запоріжжя, Миколаїв, Одеса.

На думку американських журналістів, ця ракетна атака може віщувати нову жорстоку фазу війни в Україні.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: