На вулицях Київщини посилять патрулювання поліції ввечері і вночі: що відомо

Читать на русском
Це пов’язано з тим що влада, місцеві органи влади та енергокомпанії будуть економити електрику й знижувати навантаження на українські мережі.

Після масованих російських ударів по Україні у понеділок, 10 жовтня, поліція Київщини переходить на посилений режим патрулювання на вулицях області у нічний і вечірній час.

Про це начальник поліції Київської області Андрій Нєбитов повідомляє у Telegram.

«Ми від сьогодні збільшуємо кількість зовнішніх нарядів – виводимо їх на вулиці саме у вечірній та нічний час. Це пов’язано з тим що влада, місцеві органи влади та енергокомпанії будуть економити електрику й знижувати навантаження на наші мережі. Ми розуміємо, що в темний час доби треба допомогти нашим громадянам безпечно дійти додому, щоб щодо них не було скоєно злочину або адміністративного правопорушення», - йдеться у повідомленні.

Згідно зі словами керівника поліції, кожен із цих нарядів буде додатково оснащуватися приборами освітлення та іншими технічними засобами, які дозволять бути їм енергонезалежними під час несення служби.

При цьому, додатково поліцейські отримають ліки та все необхідне для надання першої домедичної допомоги, зокрема турнікети для зупинки крові.

Нагадаємо, що під час ранкового ракетного удару о центру Києва загинув 41-річний полковник поліції, начальник відділу Департаменту Кіберполіції Юрій Заскока.

У понеділок, 10 жовтня, ворог атакував чотири райони Київської області – Фастівський, Вишгородський, Броварський, Обухівський та Бучанську громаду.

Також мер Віталій Кличко озвучив масштаби руйнувань у Києві після ранкової атаки.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: