На Одещині зенітники збили російський безпілотник – подробиці

Читать на русском
Силами та засобами протиповітряної оборони ліквідовано черговий російський безпілотник оперативно-тактичного рівня.
Ілюстративне фото

Сьогодні, 8 жовтня, близько 15:00 російські загарбники знову намагалися атакувати Україну безпілотниками. У Білгород-Дністровському районі Одеської області українські зенітники збили російський БПЛА.

Про це повідомляє Повітряне командування «Південь» у Фейсбуці.

«8 жовтня, близько 15:00, в Білгород-Дністровському районі Одещини, силами та засобами протиповітряної оборони повітряного командування «Південь» ліквідовано черговий російський безпілотник оперативно-тактичного рівня. Тип уточнюється», – йдеться в повідомленні.

Окрім цього, як зазначають у командуванні, вранці на Миколаївщині, воїнами мобільної вогневої групи Херсонської зенітної ракетної бригади з великокаліберного кулемета «Утьос» збито дрон-камікадзе «Shahed-136».

Нагадаємо, ввечері у п’ятницю, 7 жовтня, сили протиповітряної оборони збили у небі на півдні України 3 ворожі дрони іранського виробництва.

В Інституті вивчення війни повідомляли, що окупанти останнім часом активно застосовують іранські дрони-камікадзе, зокрема, для атак мирних міст. Однак вони не створюють такого ефекту, як американські системи HIMARS.

Також нагадаємо, що українські захисники вранці у п'ятницю, 7 жовтня, збили російський гелікоптер Ка-52 Алігатор.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: