У Донецькій області через обстріли окупантів загинула дитина

Читать на русском
У Донецькій області за минулу добу, 7 жовтня, росіяни обстріляли 15 населених пунктів, є загиблі і поранені серед мирного населення.
Поліція Донецької області

У Донецькій області за минулу добу, 7 жовтня, росіяни обстріляли 15 населених пунктів, є загиблі і поранені серед мирного населення.

Про це повідомляє у Facebook відділ комунікації поліції Донецької області.

Відомо, що вчора правоохоронці задокументували 23 воєнні злочини російської армії. Окупанти завдавали ударів по Авдіївці, Бахмуту, Торецьку, Часовому Яру, Костянтинівці, Мар’їнці, Очеретиному, Північному, Зайцевому, Карлівці, Федорівці, Павлівці, Єлизаветівці, Торському, Новополю. Війська рф застосували авіацію, ракети, реактивні системи залпового вогню та артилерію.

У Павлівці через обстріл загинула дитина 2006 року народження, крім цього поранення отримали ще декілька людей. Зруйновано та пошкоджено 16 цивільних об‘єктів, зокрема 14 житлових будинків, амбулаторію, дитячий садок.

Нагадаємо, у звільненому Лимані Донецької області в одному з масових захоронень виявили тіла 180 людей.

Також повідомляли, що у звільнених від російських окупантів Святогірській та Лиманській територіальних громадах Донецької області наразі складна ситуація.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: