У Херсонській облраді розповіли подробиці контрнаступу ЗСУ

Читать на русском
На Херсонщині бійці ЗСУ продовжують вести контрнаступ - ворожі війська відступають та намагаються хоча б десь закріпитися.

На Херсонщині бійці ЗСУ продовжують вести контрнаступ - ворожі війська відступають та намагаються хоча б десь закріпитися.

Про це повідомив депутат Херсонської облради Сергій Хлань в ефірі 24 каналу.

За його словами, українські військові вже увійшли до села Дудчани. Таким чином, від початкової лінії фронту вони просунулися на Херсонщині на 30 кілометрів.

Україні потрібно відбити південь до наступу зими, найближчі тижні будуть вирішальними для цієї кампанії – FTВійськові та аналітики очікують, що ЗСУ можуть звільнити Херсон після середини листопада. Найближчі тижні будуть вирішальними для цієї кампанії, південь потрібно відбити до зими.

«Це означає, що росіяни хаотично відходять і намагаються закріпитися десь біля Берислава. Тобто у Миловому (село – ред.) вони намагаються зробити якийсь черговий пункт опору. Але ми вважаємо, що їм це не допоможе», - наголосив Хлань.

Нагадаємо, ракетно-артилерійські підрозділи Сил оборони завдали ударів по районах зосередження живої сили та техніки. Повітряні сили завдали двох ударів по пунктах розгортання ворожих зенітно-ракетних комплексів у Херсонській області.

Зазначимо, 5 жовтня Міноборони підтвердило визволення села Давидів Брід на Херсонщині.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: