Наступ на півдні: Повітряні сили атакували пункт розгортання систем ППО

Читать на русском
Ракетно-артилерійські війська виконали понад 190 вогневих завдань по позиціях ворога на півдні України. Також працювали Повітряні сили.

Ракетно-артилерійські підрозділи Сил оборони завдали ударів по районах зосередження живої сили та техніки. Повітряні сили нанесли два удари по пунктах розгортання ворожих зенітно-ракетних комплексів у Херсонській області.

Про це йдеться у зведенні оперативного командування «Південь».

«Ракетно-артилерійські підрозділи Сил оборони протягом ночі виконали понад 190 вогневих завдань по позиціях ворога та районах зосередження живої сили та техніки. Авіацією наших повітряних сил нанесено 2 удари по пунктах розгортання ворожих зенітно-ракетних комплексів в Каховському районі», – інформують у військах.

Як стверджує командування, наразі підтверджено ліквідацію 11 військовослужбовців рф, міномету 120 калібру в Бериславському районі Херсонщини та безпілотного розвідника типу «Орлан-10» на Миколаївщині. Опівдні нашими зенітниками збитий ще один «Орлан-10» на підльоті з моря до Очакова.

Нагадаємо, у Генеральному штабі Збройних сил України повідомили, що окупанти перегруповуються на окремих напрямках, оскільки у рф проблеми із забезпеченням мобілізованих. Також інформувалося, що ЗСУ на півдні знищили понад 30 окупантів і два російські гелікоптери.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: