Ракетні удари по Харкову: загинула жінка

Читать на русском
Внаслідок ракетного удару по Харкову загинула жінка. У двох районах ракети пошкодили підприємство та критичну інфраструктуру.
Ілюстративне фото

Внаслідок ракетних ударів росії по Холодногірському та Новобаварському районах Харкова загинула жінка. Ракети пошкодили підприємство та критичну інфраструктуру.

Про це написав у Telegram голова обласної військової адміністрації Олег Синєгубов.

«Після опівночі одна ракета вдарила по підприємству у Холодногірському районі. Виникла пожежа, попередньо постраждалих немає. У Новобаварському районі ракетний удар пошкодив критичну інфраструктуру Також виникла пожежа. Рятувальники локалізували наслідки. На жаль, загинула 46-річна жінка», – повідомив Синєгубов.

Крім того, в «Укрзалізниці» повідомили, що внаслідок удару знеструмлено мережі та можливі невеликі затримки поїздів.

«Приміське сполучення регіоном продовжується в усіх напрямках, проте можливі затримки поїздів орієнтовно до 30 хвилин», – зазначили в УЗ.

Нагадаємо, у Харкові близько півночі прогриміли потужні вибухи. Окупанти атакували Холодногірський та Новобаварський райони.

27 вересня росіяни також завдали ударів по Харкову. Внаслідок цього було пошкоджено об'єкти енергетичної інфраструктури і кілька районів залишилися без світла.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: