Синоптики прогнозують похолодання з 2 жовтня

Читать на русском
В Україну із завтрашнього дня прийде невелике похолодання. А з понеділка температура повітря знизиться ще на кілька градусів.

В Україну із завтрашнього дня прийде невелике похолодання. А зпонеділка температура повітря знизиться ще на кілька градусів.

Про це повідомили в Укргідрометцентрі.

У поліції нагадали водіям про важливе правило з 1 жовтняЗ 1 жовтня в країні знову почне працювати правило увімкнених фар на автомобілях. З цього дня водії мають обов'язково вмикати ходові вогні за межами населених пунктів.

Так, сьогодні синоптики прогнозують удень у середньому 15-22 градуси тепла. У більшості областей без опадів. Завтра трохи похолодає.

«Температура в неділю вночі 9-14°, вдень 13-18°, на півдні та сході вночі 12-17°, вдень 18-23°, у Криму до 26°; упродовж 3-4 жовтня в Україні зниження температури на 5-8°», – повідомили синоптики.

За прогнозом синоптиків, 2 жовтня часом дощ, вночі у західних та північних областях, удень на Лівобережжі (крім Луганської області), місцями сильний дощ, подекуди гроза. Окрім півдня, пориви вітру 15-20 м/с.

3-4 жовтня також невеликі дощі та зниження температури.

Нагадаємо, синоптики розповіли, якою буде погода у жовтні.

Також повідомлялося, коли розпочнеться опалювальний сезон та якою буде зима.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: