РФ вранці атакувала ракетами Одещину

Читать на русском
Російські окупанти вранці в суботу, 1 жовтня, завдали ракетних ударів по Одеській області.
ілюстративне фото

Російські окупанти вранці в суботу, 1 жовтня, завдали ракетних ударів по Одеській області. Пошкоджено будинки, спалахнула пожежа.

Про це повідомив речник місцевої обласної військової адміністрації (ОВА) Сергій Братчук у Telegram.

У кремлі думають, що після мобілізації у них будуть сили захопити Харків та Одесу – BloombergПутін, як і раніше, хоче захопити більшу частину території України. У кремлі думають, що зможуть перехопити ініціативу на полі бою та захопити ключові міста, наприклад Харків та Одесу.

«Одещина. Ракетна атака на світанні. Двома ракетами, ймовірно Іскандер, влучено в об'єкт промислової інфраструктури, пошкоджено електропідстанцію, кілька навколишніх будівель. В одному з приватних гаражів спалахнула пожежа, яку оперативно ліквідовано. Без постраждалих», – розповів він.

Нагадаємо, у ніч на 1 жовтня росіяни знову завдали ракетного удару по Миколаєву. За словами мера, ворог влучив в один з житлових будинків Миколаєва. Туди виїхали усі необхідні служби. Поки що інформації про загиблих чи постраждалих немає.

Вранці 30 вересня російські війська вдарили ракетами по цивільній гуманітарній колоні на виїзді із Запоріжжя. Кількість загиблих досягла 30.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: