Посольство США закликало своїх громадян негайно залишити рф

Читать на русском
Американське посольство у москві закликало своїх громадян не відвідувати рф, а тих, хто зараз перебуває в країні-агресорі, негайно її залишити.

Американське посольство у москві закликало своїх громадян не відвідувати рф, а тих, хто зараз перебуває в країні-агресорі, негайно її залишити.

Про це повідомляє офіційний сайт відомства.

«Громадяни США не мають їздити в рф, а ті, хто проживає або подорожує в рф, мають негайно залишити рф, поки залишаються обмежені можливості для комерційних поїздок», - йдеться в повідомленні.

Останній аргумент: чи зважиться росія на застосування ядерної зброїЧи зможе росія використати ядерну зброю в Україні, чим вона може вдарити та що думають експерти – в матеріалі Слово і діло

За інформацією посольства США, після того, як російський уряд оголосив мобілізацію для війни в Україні, російська сторона може відмовити у визнанні громадянства США особам із подвійним громадянством, відмовити їм у доступі до консульської допомоги США, перешкодити їхньому виїзду з рф та призвати осіб із подвійним. громадянством на військову службу.

У посольстві також наголосили, що варіанти комерційних рейсів в рф наразі вкрай обмежені і часто недоступні в короткі терміни. Тому громадянам США слід користуватися сухопутними маршрутами.

«Посольство США має серйозні обмеження у своїх можливостях з надання допомоги громадянам США, і умови, включаючи транспортні можливості, можуть раптово стати ще більш обмеженими», - наголосили в посольстві.

Нагадаємо, у кремлі заявили, що не збираються припиняти війну в Україні навіть після анексії нових територій.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: