Війська рф вночі обстріляли Миколаїв та область, зруйновані приватні будинки

Читать на русском
Російські окупанти здійснили ракетні удари по Миколаєву та області. Зруйновані приватні будинки, інформації про жертв немає.
Getty Images

Російські окупанти здійснили ракетні удари по Миколаєву та області. Зруйновані приватні будинки, інформації про жертв немає.

Про це повідомив голова Миколаївської ОВА Віталій Кім.

«Сьогодні, 24 вересня, після опівночі Миколаїв зазнав обстрілів. Відомо про влучання в акваторію річки Південний Буг. Попередньо без жертв та постраждалих. Детальна інформація щодо нічних обстрілів уточнюється», – йдеться в повідомленні.

Також російські війська двічі завдали ракетного удару по селу Калинівка Воскресенка громади. Після обстрілу виникла пожежа газової труби, пошкоджено три житлові будинки. Обстрілів зазнав і Баштанський район. Близько 00:15 росіяни вдарили по околицях села Явкіно. Пізніше ворог знову обстріляв населений пункт, внаслідок чого зафіксовано руйнування будівель та загоряння автомобіля.

Окупанти також вдарили по околицях сіл Отрадне та Новоолександрівка. Інформація про пошкоджені житлові будинки уточнюється. Кім додав, що ближче до ранку ворог вдарив відкритими територіями села Широке. Внаслідок обстрілу пошкоджено дорожнє покриття.

Нагадаємо, сьогодні вранці російські окупанти обстріляли Нікопольський район. Двоє людей поранено і перебувають у тяжкому стані.

На Харківщині російські окупанти продовжують обстрілювати нещодавно звільнені міста та села. Наразі під ударом найчастіше Куп'янськ.

У ніч на 24 вересня російські окупанти знову вдарили ракетами по Запоріжжю.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: