Українські військові відбили атаки біля семи населених пунктів – Генштаб

Читать на русском
Українські військові у неділю, 25 вересня, відбили атаки окупантів біля населених пунктів Соледар, Виїмка, Курдюмівка, Зайцеве, Новомихайлівка, Первомайське та Павлівка.
mind.ua

Українські військові у неділю, 25 вересня, відбили атаки окупантів біля населених пунктів Соледар, Виїмка, Курдюмівка, Зайцеве, Новомихайлівка, Первомайське та Павлівка.

Про це повідомляє Генштаб ЗСУ у Facebook.

Українська авіація сьогодні завдала 21 удар. Наразі підтверджено ураження 14 районів зосередження живої сили і військової техніки окупантів та 7 позицій зенітних ракетних комплексів. Крім того, підрозділи протиповітряної оборони на різних напрямках знищили 2 БпЛА окупантів. Ракетні війська і артилерія уразили 6 пунктів управління, 11 районів зосередження живої сили та техніки противника, 2 позиції зенітних ракетних комплексів, 3 підрозділи ракетних військ і артилерії, 6 складів з боєприпасами, а також 8 окремих важливих цілей.

Тоді як окупанти сьогодні завдали 4 ракетних та 7 авіаційних ударів, здійснили понад 24 обстріли з РСЗВ по військових та цивільних об’єктах на території України.

«Від ворожого вогню постраждали понад 35 населених пунктів. Серед них Куп’янськ, Білогорівка, Спірне, Бахмутське, Бахмут, Нью-Йорк, Красногорівка, Курахове, Новомихайлівка, Павлівка, Запоріжжя, Володимирівське, Очаків, Миколаїв, Миролюбівка, Нововознесенське, Сухий Ставок та Одеса», – додають у Генштабі.

На Волинському та Поліському напрямках обстановка без суттєвих змін.

На Сіверському напрямку окупанти завдали ударів в районах населених пунктів Гута-Студенецька і Блешня Чернігівської області та Бачівськ, Шалигіне і Середина Буда Сумської області.

На Слобожанському напрямку ворог вів обстріл в районах населених пунктів Стрілеча, Гур’їв Козачок, Стогнії, Уди, Ветеринарне та Куп’янськ.

На Краматорському напрямку під вогнем опинився Слов’янськ, Коровій Яр, Богородичне, Ярова, Пришиб та Озерне.

На Бахмутському напрямку обстріляли Соледар, Бахмут, Бахмутське, Одрадівку, Зайцеве, Опитне, Яковлівку, Нью-Йорк, Майорськ, Неліповку, Юр’ївку, Виїмку, Білогорівку, Роздолівку, Спірне, Веселе та Верхньокам’янське.

На Авдіївському напрямку окупанти завдавали ударів по населиним пунктам Авдіївка, Опитне, Первомайське, Водяне, Красногорівка, Новомихайлівка, Мар’їнка та Парасковіївка.

На Новопавлівському та Запорізькому напрямках обстрілів зазнали 18 населених пунктів. Зокрема, Микільське, Вугледар, Пречистівка, Золота Нива, Велика Новосілка, Новомайорське, Времівка, Павлівка, Залізничне, Шевченко, Білогір’я, Полтавка, Новосілка, Новопіль, Темирівка, Времівка, Червоне та Ольгівське.

На Південнобузькому напрямку від артилерійських та мінометних обстрілів постраждали більш як 38 населених пунктів. Зокрема, Нововознесенське, Архангельське, Сухий Ставок, Первомайське, Марганець та Нікополь.

Нагадаємо, на Донбасі окупанти намагаються сформувати з українських військовополонених, які перебувають у Оленівській колонії, «козачий батальйон» імені Богдана Хмельницького».

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: