Гумкоридор на окуповані території тимчасово закритий – Гайдай

Читать на русском
З 23 вересня було відновлено роботу гуманітарного коридору на тимчасово окуповані території через блокпост у селі Кам'янське, проте невдовзі його знову закрили.

Вранці п'ятницю, 23 вересня, було відновлено роботу гуманітарного коридору на тимчасово окуповані території через блокпост у селі Кам'янське, проте невдовзі його знову закрили.

Про це повідомив голова Луганської ОВА Сергій Гайдай у Telegram.

ЗСУ поступово беруть під вогневий контроль важливу трасу на ЛуганщиніНа Луганщині українські військові поступово встановлюють вогневий контроль над важливою для окупантів трасою.

«Після пропуску першої колони автотранспорту на тимчасово окуповану територію через певний блокпост у с. Кам'янське поблизу Запоріжжя робота коридору було припинено з міркувань безпеки. Як інформують у комендатурі, що діє на окремо визначених територіях Василівського району Запорізької області, попередньо перепустку відновлять через 2-3 дні», - написав він.

Нагадаємо, в ОВА розповіли, скільки мешканців залишили Луганщину із 24 лютого.

Також повідомлялося, що на блокпосту у Василівці у бік Запоріжжя росіяни перестали випускати чоловіків віком від 18 до 35 років.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: