Росіяни перестали випускати чоловіків із окупованої частини Запорізької області – Федоров

Читать на русском
Російські окупанти припинили випускати молодих чоловіків з окупованої частини Запорізької області у бік обласного центру.

Російські окупанти припинили випускати молодих чоловіків з окупованої частини Запорізької області у бік обласного центру. Це може бути пов'язано із планами щодо їх мобілізації.

Про це повідомив мер окупованого Мелітополя Іван Федоров у Telegram.

На Запоріжжі окупанти влаштували «з'їзд» і також закликали до якнайшвидшого «референдуму»У частині окупованої території Запорізької області російські маріонетки та гауляйтери також заявили про вимогу якнайшвидшого референдуму.

«Вже сьогодні на ворожому блокпосту у Василівці чоловіків віком від 18 до 35 років не пропустили у бік Запоріжжя. І така практика продовжуватиметься. Ціль окупантів – мобілізація наших чоловіків як «гарматного м'яса» на фронт», - написав він.

Мер нагадав, що у 2014 році окупанти влаштовували «справжнє полювання на чоловіків» у зайнятих ними районах Донецької та Луганської областей.

«Так само вони надійдуть і на тимчасово окупованих територіях Запорізької та Херсонської областей», – вважає Федоров.

У зв'язку з цим він рекомендував усім чоловікам до 35 років негайно залишити окуповану територію через Крим у бік Грузії.

Нагадаємо, сьогодні вранці в окупованому Мелітополі росіяни влаштували вибух на людному ринку.

Раніше повідомлялося, що в окупованому Мелітополі загарбники обіцяють «соцдопомогу» в обмін на персональні дані.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: