«Теракт у людному місці»: мер Мелітополя повідомив подробиці про вибух

Читать на русском
Російські окупанти сьогодні влаштували вибух на людному ринку в Мелітополі, щоб звинуватити в ньому Україну. Загинули 6 військових рф.

Російські окупанти сьогодні влаштували вибух на людному ринку в Мелітополі, щоб звинуватити в ньому Україну. Загинули шість військових рф.

Про це повідомив Мелітопольський міський голова Іван Федоров у четвер, 22 вересня, у Telegram.

Псевдореферендуми на тимчасово окупованих територіях: що відомо на цей моментЗ точки зору як українського законодавства, так і з точки зору міжнародних правових норм, псевдореферендуми є абсолютно незаконними

«Окупанти влаштували теракт у людному місці, щоб напередодні псевдореферендуму звинуватити у терорі українську владу. Сьогодні на Центральному ринку Мелітополя, де завжди велике скупчення людей, рашисти здійснили вибух та ліквідували трьох військових. Інформацію щодо мирних громадян уточнюємо», – написав Федоров.

Мер Мелітополя зазначив, що «страх, терор та ліквідація неугодних – три складові, які на окупованих територіях постійно демонструє росія. І перед псевдореферендумом зачищення серед своїх посилюється».

«Кожен має розуміти: таке майбутнє нам пророкує країна-терорист. Тож ані псевдореферендуми, ані будь-які заяви терористів не змінять нашого курсу: ми деокупуємо свої території та повернемо мир у свій дім», – наголосив він.

Пізніше він уточнив, що внаслідок вибуху було ліквідовано 6 російських військових.

Нагадаємо, сьогодні вранці у Мелітополі пролунав вибух.

В ОПУ розповіли, які наслідки загрожують за псевдореферендуми на окупованих територіях.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: