У росії закінчуються можливості зупинити наступ ЗСУ на Донбасі – ISW

Читать на русском
Контрнаступ українських військових підриває і без того низький моральний дух у так званих елітних російських підрозділів і викликає паніку у впливових осіб кремля.
Getty Images

Контрнаступ українських військових підриває і без того низький моральний дух у так званих елітних російських підрозділів і викликає паніку у впливових осіб кремля.

Про це повідомляє Інститут вивчення війни.

Термінове обговорення серед російських ставлеників щодо необхідності негайної анексії рф Луганської та Донецької областей свідчить про те, що триваючий контрнаступ України викликає паніку у ворога, зокрема й в осіб, які приймають рішення в кремлі.

В ISW наголошують, що російські сили не контролюють усю Донецьку та Луганську області. Таким чином, анексія цих територій призведе до анексії росією областей, які, за визначенням кремля, будуть частково «окуповані» законною українською владою та українськими силами, що наступають.

Проведення псевдореферендуму в ОРДЛО не спричинить жодних наслідків – політологЄдиними наслідками таких перформансів стане кримінальна відповідальність для організаторів та учасників псевдореферендуму

«Часткова анексія на даному етапі також поставить кремль у дивне становище, вимагаючи, щоб українські сили не окупували «російську» територію, і принизливе становище, коли він не може забезпечити виконання цієї вимоги», – додають у повідомленні.

В Інституті зауважують, що в російського керівництва закінчуються способи спробувати зупинити українські сили, що просуваються через річку Оскіл. Кремль відчайдушно намагається мобілізувати додаткові сили з усіх можливих джерел, щоб поповнити свої ослаблені та деморалізовані підрозділи, але виявилися нездатними створити значну бойову міць.

Нагадаємо, бойовики «ЛНР» звернулися до ватажка Леоніда Пасічника з ініціативою негайно провести «референдум» про входження до складу росії.

«Громадська палата» бойовиків «ДНР», слідом за окупантами із «ЛНР», звернулася до свого ватажка Дениса Пушиліна проханням негайно провести «референдум» щодо входження до складу рф.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: