Мексика придумала план досягнення миру в Україні – ЗМІ

Читать на русском
Мексика придумала план досягнення миру в Україні. Його мають представити на засіданні Генеральної асамблеї ООН.
МексикаФото – meksika.info

Мексика, яка була проти санкції стосовно рф, на засіданні Генеральної асамблеї ООН представить план із досягнення миру в Україні.

Про це повідомляє CNN.

Зазначається, що президент Мексики Андрес Мануель Лопес Обрадор заявив, що міністр закордонних справ країни Марсело Ебрард запропонує план для створення «Комітету для діалогу і миру». Обрадор висловив сподівання, що це стане поштовхом для початку переговорів між лідерами України та росії.

ООН направить місію до місця масових поховань в Ізюмі – CNNГрупа Управління ООН зі спостереження за дотриманням прав людини вирушить до Ізюму та його околиць якнайшвидше.

Відповідна пропозиція спрямована на досягнення 5-річного перемир’я між усіма націями.

«План, який буде оприлюднено на майбутній Генеральній асамблеї ООН у Нью-Йорку, дозволить присвятити час вирішенню значних і серйозних економічних і соціальних проблем, які стосуються народів світу», – зазначив президент Мексики.

Нагадаємо, у вівторок, 13 вересня, в Нью-Йорку розпочала роботу 77 сесія Генеральної Асамблеї Організації Об’єднаних Націй. За словами представника України, вона має покласти край безкарності росії.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: