Мексика придумала план досягнення миру в Україні – ЗМІ

Читать на русском
Мексика придумала план досягнення миру в Україні. Його мають представити на засіданні Генеральної асамблеї ООН.
МексикаФото – meksika.info

Мексика, яка була проти санкції стосовно рф, на засіданні Генеральної асамблеї ООН представить план із досягнення миру в Україні.

Про це повідомляє CNN.

Зазначається, що президент Мексики Андрес Мануель Лопес Обрадор заявив, що міністр закордонних справ країни Марсело Ебрард запропонує план для створення «Комітету для діалогу і миру». Обрадор висловив сподівання, що це стане поштовхом для початку переговорів між лідерами України та росії.

ООН направить місію до місця масових поховань в Ізюмі – CNNГрупа Управління ООН зі спостереження за дотриманням прав людини вирушить до Ізюму та його околиць якнайшвидше.

Відповідна пропозиція спрямована на досягнення 5-річного перемир’я між усіма націями.

«План, який буде оприлюднено на майбутній Генеральній асамблеї ООН у Нью-Йорку, дозволить присвятити час вирішенню значних і серйозних економічних і соціальних проблем, які стосуються народів світу», – зазначив президент Мексики.

Нагадаємо, у вівторок, 13 вересня, в Нью-Йорку розпочала роботу 77 сесія Генеральної Асамблеї Організації Об’єднаних Націй. За словами представника України, вона має покласти край безкарності росії.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: