Російські війська вночі завдали ударів по Миколаївщині, є загиблий

Читать на русском
Російські окупанти в ніч на 17 вересня продовжували обстрілювати Миколаївську область. Внаслідок ворожої атаки загинув чоловік.
Фото mind.ua

Російські окупанти в ніч на 17 вересня продовжували обстрілювати Миколаївську область. Внаслідок ворожої атаки загинув чоловік.

Про це повідомив голова Миколаївської обласної військової адміністрації Віталій Кім.

Окупанти після опівночі 17 вересня вдарили по Очакову. У деяких районах міста зникло світло та вода. Також ворог обстріляв село Дмитрівка Куцурубської громади. Ворожі снаряди пошкодили очисні споруди та електропідстанції, через це у більшості населених пунктах громади немає світла. Внаслідок обстрілів села загинув 54-річний чоловік.

Під постійним вогнем залишаються села Баштанського району, що знаходяться на лінії розмежування Березнегуватської громади.

«Вчора, 16 вересня, о 09:10 обстрілів зазнала околиця с. Мурахівка, о 09:15 - околиця станції Березнегувате. Сьогодні, 17 вересня, орієнтовно з 00:05 по 00:12 зафіксовано обстріли околиць смт Березнегувате. Інформація щодо руйнувань та жертв уточнюються», – додав очільник області.

Двічі за добу також ворог обстрілював с. Широкине, наслідки атаки наразі встановлюють.

Раніше Віталій Кім повідомляв, що росіяни можуть спробувати провести наступальну операцію в окремих районах Миколаївської області, але вона буде безуспішною.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: