Голова Єврокомісії відвідала зруйнований війною ліцей в Ірпені

Читать на русском
Президент Єврокомісії Урсула фон дер Ляйєн разом із першою леді Оленою Зеленською побували у двох навчальних закладах Ірпеня на Київщині.
t.me/OleksiyKuleba

Президент Єврокомісії Урсула фон дер Ляйєн разом із першою леді Оленою Зеленською та заступником голови Офісу президента Кирилом Тимошенко побували у двох навчальних закладах Ірпеня на Київщині.

Про це повідомив голова Київської обласної військової адміністрації Олексій Кулеба у Telegram.

Україна швидко й рішуче рухається до вступу в Євросоюз – голова ЄКУкраїна швидко і рішуче прямує до вступу до Євросоюзу, вона перебуває на правильному шляху.

Зокрема президент Єврокомісії відвідала ліцей №3, де було зафіксовано тридцять «прильотів» ворожих боєприпасів, заклад зруйновано на 75%.

«Переконаний, що вже незабаром там вируватиме життя. Наприклад, як в Ірпінській школі №17, де також побувала президентка Єврокомісії. Цей заклад – приклад того, як спільними зусиллями можна швидко та якісно відбудувати школу та організувати освітній процес в умовах війни. Окрема вдячність команді ЮНІСЕФ, які долучилися до ремонтів та облаштували укриття. Сховище вміщає 500 дітей», - написав Кулеба.

Нагадаємо, президент Єврокомісії Урсула фон дер Ляйєн 15 вересня прибула до Києва. Вона зустрілася із президентом Володимиром Зеленським. Політики обговорили питання щодо енергетики.

Глава ЄК також заявила, що Україна швидко та рішуче рухається до вступу до Євросоюзу.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: