Окупанти використовують «загороджувальні загони», аби зупинити масову втечу з поля бою – розвідка

Читать на русском
На Харківщині під час відступу від Ізюму та Балаклії росіяни зазнали значних втрат. Ті, хто вижив, збираються бігти у бік російського кордону, зупиняють закордонні загони.

На Харківщині під час відступу від Ізюму та Балаклеї росіяни зазнали значних втрат. Ті, хто вижив, збираються бігти у сторону російського кордону, аби зупинити втечу своїх підрозділів з поля бою загарбники використовують «загороджувальні загони».

Про це повідомляє Головне управління розвідки Міністерства оборони України.

За інформацією ГУР, внаслідок дій українських сил оборони серед особового складу загарбницьких військ російської федерації спостерігається нагнітання панічних настроїв та небажання брати участь у війні. Ситуація посилюється завдяки несвоєчасним та неповним виплатам обіцяного грошового утримання.

Встановлено, що багато російських військових, єдиною мотивацією яких було саме матеріальне забезпечення, шукають можливості або повернутися на територію росії, або здатися в полон.

Російські льотчики планують втечу до Південної Америки – розвідкаВійськові льотчики рф, які здійснювали пуски ракет по території України, планують втечу до країн Південної Америки.

Загарбники, які відійшли з Ізюмського напрямку до Донецької області, очікують на підвезення боєкомплекту та пального. За даними розвідки, під час відступу ворожі підрозділи витратили чи вимушено залишили практично все озброєння та техніку. Вони скаржаться, що обіцяна допомога так і не надійшла.

Виявлено, що підрозділи 20-ї гвардійської загальновійськової армії росії (в/ч 12721) при відступі від Ізюму та Балаклеї зазнали великих втрат. У деяких ротах лишилося близько половини особового складу. Ті, хто вижив, мають намір рухатися у сторону російського кордону, щоб повернутися додому.

«Багато окупантів зосередилися поблизу російського кордону в районі Білгородської області. Вони не мають зв'язку з командуванням, відсутні постачання їжі та боєприпасів», - зазначили у ГУР.

За даними розвідки, аби зупинити масову втечу з поля бою, кремлівське командування посилює використання перевірених радянських «методів переконання»: із перехоплених розмов загарбників стало відомо про встановлення тилу так званих «загороджувальних загонів». Зокрема, командирам 4-ї окремої мотострілецької бригади 2-го армійського корпусу надійшло повідомлення: «У тильній смузі виставлено загороджувальний загін. Всі війська, що відступають, будуть знищені. Наказ командувача номер 222. Довести до всіх постів».

Зазначимо, окупанти терміново евакуювали свої родини із Криму та півдня України.

Нагадаємо, на війну проти України кинули мешканців Камчатки та Далекого Сходу.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: