На Луганщині окупанти відключили мобільний інтернет – Гайдай

Читать на русском
Росіяни відключили мобільний інтернет у Луганській області. Таке розпорядження надійшло від окупаційної влади.

Для підвищення обороноздатності росіяни відключили мобільний інтернет в Луганській області. Таке розпорядження надійшло від окупаційної влади.

Про це повідомив голова Луганської ОВА Сергій Гайдай у Telegram.

Гайдай розповів, коли розпочнеться деокупація ЛуганщиниПісля того, як ЗСУ остаточно звільнять місто Лиман у Донецькій області, розпочнеться деокупація населених пунктів Луганської області. Цей може статися вже найближчим часом.

«Окупаційна влада Луганщини продовжує стверджувати, що нібито на території регіону, або як вона каже «республіки», нічого загрозливого не відбувається. Тільки ось про всяк випадок в області відключено мобільний Інтернет. Як пояснює місцевий оператор, це розпорядження органів окупаційної влади – для забезпечення обороноздатності та безпеки. Раніше вони на цих питаннях не наголошували», - розповів він.

Крім того, він повідомив, що черги на пунктах пропуску вже котрий день не зменшуються.

«Лише на ділянці траси Старобільськ – Луганськ відмічено близько трьохсот цивільних автомобілів переважно з державними номерними знаками Харківської області. Більшість транспортних засобів – із причепами, завантаженими награбованим майном, за кермом російські військові», – написав Гайдай.

Нагадаємо, Гайдай повідомляв раніше, що російські війська повністю залишили Кремінну Луганської області. За його словами, ворог виїжджає навіть із захоплених у 2014 році міст.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: