У Харкові внаслідок обстрілу загинула людина – Синєгубов

Читать на русском
У Харкові внаслідок ворожого обстрілу загинув працівник об'єкта інфраструктури, куди влучила ракета. В області було поранено одну людину.
ХарківФото – ДСНС

У неділю, 11 вересня, внаслідок обстрілу росіянами об’єкту інфраструктури у Харкові загинула щонайменше одна людина. В області – один поранений.

Про це повідомив голова Харківської обласної державної адміністрації Олег Синєгубов у Telegram.

За його словами, внаслідок обстрілу загинув працівник підприємства, по якому влучила ворожа ракета. Рятувальники продовжують пошукові роботи.

Крім того, на іншому об’єкті у Чугуївському районі госпіталізували 35-річного працівника. Він отримав вибухову травму.

Світ – у захваті, ворог – у паніці: Зеленський про 200 днів війниВолодимир Зеленський у новому відеозверненні підбив підсумки 200 днів повномашстабної війни. Він подякував українським захисника та захисницям.

Президент Володимир Зеленський назвав чергові ворожі обстріли терактом. Він вкотре заявив, що українці та росіяни – не один народ, тому ми житимемо без їхньої «дружби».

«Історія все розставить по місцях. І ми будемо з газом, світлом, водою та їжею.. і БЕЗ вас!», – наголосив глава держави.

У ДСНС заявили, що ситуація залишається контрольованою попри намагання загарбників вплинути на ситуацію на фронті.

Нагадаємо, що увечері в неділю, 11 вересня, під час повітряної тривоги на сході та півдні України раптово зникла електроенергія. Зокрема, у Харківській, Дніпропетровській, Сумській та Полтавській областях. Також на Полтавщині виникли проблеми з водопостачанням.

Пізніше у Сумській, Полтавській та Дніпропетровській областях відновили електропостачання.

Радник голови ОП Михайло Подоляк у Twitter зазначив, що російські загарбники нанесли прямі удари по критичній інфраструктурі, зокрема по Харківській ТЕЦ-5.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: