Представник Папи Римського здійснить четвертий візит до України від початку війни

Читать на русском
Представник Папи Римського кардинал Конрад Краєвський здійснить четвертий візит до України з часу повномасштабного вторгнення росії.
Vatican News

Представник Папи Римського кардинал Конрад Краєвський здійснить четвертий візит до України з часу повномасштабного вторгнення росії.

Про це пише Vatican News.

Зазначають, що він відвідає Одесу, Житомир, Харків та інші місця на сході України.

«Під час цього візиту, вже четвертого до охопленої війною країни після російського вторгнення понад шість місяців тому, кардинал Конрад Краєвський відвідає Одесу, Житомир, Харків та інші місця на сході України», – йдеться у повідомленні.

Візит представника Папи Римського має зблизити та підтримати різноманітні спільноти вірних, священників і монахинь, а також їхніх єпископів, які протягом понад 200 днів продовжують залишатися на місцях свого служіння, попри війну.

Раніше повідомляли, Папа Римський Франциск у своїй промові заявив, що російська пропагандистка Дар'я Дугіна нібито є «невинною жертвою» війни. Українська сторона зазначає, що відповідна риторика прирівнює агресора і потерпілого.

Ватикан відповів на критику Папи Римського Франциска за його слова про вбивство російської пропагандистки Дарії Дугіної.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: