ЗСУ завдали кілька успішних авіаударів по ворожим опорним пунктам – Генштаб

Читать на русском
Від початку доби середи, 7 вересня, ЗСУ відбили низку штурмів окупантів на сході і завдали кілька успішних авіаударів по ворожих опорних пунктах.

Від початку доби середи, 7 вересня, ЗСУ відбили низку штурмів окупантів на сході і завдали кілька успішних авіаударів по ворожих опорних пунктах.

Про це йдеться у зведенні Генштабу ЗСУ.

Українські військові успішно відбили наступ росіян у районах населених пунктів Розплідник, Російські Тишки, Григорівка, Зайцеве, Майорськ, Миколаївка Друга, Соледар, Бахмутське, Бахмут, Долина та Опитне.

Водночас протягом доби українська авіація здійснила понад 14 ударів по опорних пунктах та місцях зосередження живої сили та техніки супротивника. Також було збито два літаки Су-25, один вертоліт Ка-52 і два БПЛА.

Наступ рф: у Генштабі розповіли, де українські військові відбили атаки окупантівЗСУ відбили спроби наступу окупантів у районах Соледара, Зайцевого, Шахти Бутівка та Спартака. Рф на добу завдала три ракетних і більше 35 авіаційних ударів, здійснила 50 обстрілів з РСЗВ.

На Волинському та Поліському напрямках ситуація без змін.

На Сіверському напрямку росіяни завдали мінометних та артилерійських обстрілів поблизу населених пунктів Блешня, Гай, Сеньківка Чернігівської області та Манухівка, Юр'єво, Миколаївка, Ходине, Порохонь, Волківка, Запсілля, Стукалівка та Нововасильівка Сумської області.

На Харківському напрямку обстріляно об'єкти в районах Дуванки, Соснівки, Чорноглазівки, Миронівки, Костянтинівки, Вдов, Руської Лозової, Розплідника, Черкаської Лозової, Черкаських Тишків, Руських Тишків, Базаліївки, Старого Салтова, Костянтинівки та Перемоги.

На Слов'янському напрямку обстріляно Слов'янськ, Долина, Краснопілля, Мазанівка, Велика Камишеваха, Дмитрівка, Бражківка, Сулігівка та Вернопілля.

На Краматорському напрямку зафіксовано обстріл біля Тетянівки, Кривої Луки, Озерного, Званівки, Спірного, Івано-Дар'ївки, Верхньокам'янського, Веселого та Григорівки. На Бахмутському напрямку були обстріляні райони поблизу населених пунктів Нью-Йорк, Торецьк, Юр'ївка, Олександропіль, Зайцеве, Весела Долина, Дослідне, Миколаївка Друга, Майорськ, Одрадівка, Соледар, Бахмутське, Бахмут, Яківлівка, Білогорівка, Виїмка та Роздолівка.

На Авдіївському напрямку обстріли зафіксовані неподалік Авдіївки, Досвідченого, Орлівки, Водяного, Тоненького та Первомайського.

На Новопавлівському напрямку був артобстріл в районах населених пунктів Красногорівка, Мар'їнка, Новомихайлівка, Парасковіївка, Георгіївка, Микільське, Вугледар, Володимирівка, Пречистівка, Золота Нива, Єгорівка, Петрівка, Солодке, Шевченка, Велика Новосілка, Новомайорське.

На Запорізькому напрямку обстріли з артилерії спостерігалися у районах населених пунктів Новоандріївка, Малі Щербаки, Мала Токмачка, Щербаки, Нестерянка, Новоданилівка, Залізничне.

На Південнобузькому напрямку противник здійснював обстріл зі стовбурної та реактивної артилерії вздовж лінії зіткнення.

Раніше Росія обстріляла з «Градів» чергу за гуманітаркою на Запоріжжі, є жертви.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: