Обстріли Харківщини: в ОВА розповіли, куди бив ворог

Читать на русском
Минулої ночі обстрілів Харкова не фіксували. Але протягом доби окупанти завдали ударів по чотирьох районах області.

Минулої ночі обстрілів Харкова не фіксували. Але протягом доби російські окупанти завдали ударів по чотирьох районах Харківської області, є загибла.

Про це повідомив голова Харківської ОВА Олег Синєгубов у Telegram.

Експерт пояснив, у який спосіб реально захистити Харків від постійних обстрілівВійськовий експерт розповів, у який м-спосіб можливо захистити від постійних обстрілів такі міста як Харків та Миколаїв.

«Цієї ночі обстрілів міста Харків не зафіксовано. 4 вересня, близько 18:30, внаслідок ракетного удару окупантів 3 особи постраждали у Новобаварському районі міста. Ракета потрапила в землю, проте вибухова хвиля пошкодила приватні домоволодіння та 10-поверховий багатоквартирний будинок», – написав він.

За словами голови ОВА, минулої доби російські окупанти інтенсивно обстрілювали мирне населення міст і сіл Ізюмського, Чугуївського, Харківського та Богодухівського районів. Пошкоджено житлові будинки, господарські споруди, виробничі об'єкти, виникали пожежі.

У Богодухівському районі загинула жінка 58 років, рятувальники розблокували тіло з-під завалів будинку. В Ізюмському районі постраждали 72-річна жінка та 3 чоловіки 61, 70 та 66 років. У Харківському районі поранено чоловіка 67 років.

Нагадаємо, ввечері 4 вересня війська рф вдарили ракетами по двох районах Харкова - Холодногірському та Новобаварському.

Раніше окупанти зруйнували у Харкові ще одну школу.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: