Окупанти обстрілювали Сумщину та Чернігівщину з мінометів та артилерії

Читать на русском
Російські окупанти цілий день обстрілювали Сумську та Чернігівську області – використовували артилерію, міномети та автоматичні гранатомети.

Російські окупанти цілий день у четвер обстрілювали Сумську та Чернігівську області – використовували артилерію, міномети та автоматичні гранатомети, лунали десятки вибухів.

Про це повідомляє пресслужба ДПСУ у Telegram.

Окупанти обстрілювали Дніпропетровську область з «Градів», «Ураганів» та артилеріїВночі під обстрілом знову опинилися Нікопольський та Криворізький райони. У Нікополі пошкоджено будинки, згоріли автобус та кілька автомобілів. У Мирівській громаді також зруйновано будинки.

«Російська орда цілий день, 4 серпня, обстрілювала територію Сумської та Чернігівської областей. Противник використовував артилерію, міномети та автоматичні гранатомети. Під ворожим вогнем опинилися Шалигінська та Есманьська громади Сумської та Новгород-Сіверська та Семенівська громади Чернігівської області», – йдеться у повідомленні.

Сумська область: ворог бив мінометами та з автоматичного гранатомета.

Дві міни 120 мм калібру розірвалися на околиці одного із прикордонних населених пунктів Шалигинської громади та 15 гранат вибухнули на території Есманської громади.

Чернігівська область: по Семенівській громаді ворог з боку російського села Ломаківка у чотирьох випадках завдав вогняного ураження з мінометів, зафіксовано 14 вибухів. Також було 8 вибухів із ствольної артилерії.

Новгород-Сіверську громаду війська Росії зі своєї території обстрілювали мінометами 120 мм калібру, зафіксовано 9 парафій, з самохідної артилерійської установки – 2 вибухи. Вогонь відкривали з боку населених пунктів льодів та случевськ.

Про жертви серед місцевого населення інформація не надходила.

Нагадаємо, сьогодні вночі окупанти обстріляли Миколаїв. А напередодні ввечері війська Росії вдарили по трьох районах Харкова з РСЗВ.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: