Нічні удари ракет по Харкову: в ОДА розповіли подробиці

Читать на русском
У ніч на 31 серпня російські війська випустили по Харкову три ракети – одна вдарила поряд із навчальним закладом у Київському районі, постраждали дві жінки. Ще одна вибухнула над Шевченківським районом.
фото Харьков LIVE

У ніч на 31 серпня російські війська випустили по Харкову три ракети – одна вдарила поряд із навчальним закладом у Київському районі, постраждали дві жінки. Ще одна вибухнула над Шевченківським районом. Третя - не долетіла з рф.

Про це повідомив голова Харківської ОВА Олег Синєгубов у Telegram.

Окупанти вдарили по житловому будинку в одному з районів Харкова, є постраждаліПопередньо, постраждало дві людини. У житловому будинку, в який влучили російські окупанти, вирує пожежа

«Близько півночі з м. бєлгород у напрямку Харкова запущено 3 ракети. Одна вибухнула на території росії, ще одна – у повітрі над територією Шевченківського району Харкова. Остання ракета вдарила поряд із навчальним закладом у Київському районі. Пошкоджено житлові будинки та офісні приміщення, сталися пожежі. Поранення отримали 2 жінки, яким 81 та 71 рік», – написав він.

Крім того, минулої ночі війська рф приблизно о 23:00 з РСЗВ «Смерч» обстріляли Новобаварський район Харкова – пошкоджено дорожнє покриття, вибито шибки в будинках, попередньо без постраждалих.

Мер міста Ігор Терехов закликав мешканців двох районів бути вкрай обережними через касетні снаряди.

«Мешканців Новобаварського та Холодногірського районів прошу бути вкрай обережними. Після вчорашнього обстрілу міста там багато касет, що не розірвалися, від боєприпасів. Не наближайтесь до незнайомих предметів», – написав він.

Ввечері у вівторок окупанти обстріляли смт Золочів Богодухівського району.

Нагадаємо, 30 серпня приблизно о 10 ранку рф масовано обстріляла центр Харкова, попередньо, з САУ «Піон». Загинуло 4 людини, поранено 11. Також пошкоджено житлові будинки, дитсадок, місце відпочинку Саржин яр, автомобілі, сталося кілька пожеж.

Того ж дня окупанти обстріляли з артилерії Київський район. Обійшлося без жертв.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: